Nieuwsbrief najaar 2019

75 Jaar Operation Market Garden was een mooi herdenkingsjaar. Het begon al vroeg in het voorjaar met wat tours en vooral overleg met organisaties en media die mijn medewerking op prijs stelden. 2019 zou het jaar moeten worden van ‘de Duitse kant van het verhaal’.


Lees alles in de nieuwsbrief najaar 2019!


Voor mij is 2019 het jaar waarin ik alweer 10 jaar bezig ben met het doorvertellen van het Duitse perspectief: de belevenissen van de Duitse veteranen die ik geïnterviewd heb.

Het is tevens het jaar waarin ik besloten heb, om meer tijd te besteden aan nieuw onderzoek. Om die reden zal ik niet zelf meer Belevenistours organiseren. Het verhaal is verteld en mijn boek beleefde inmiddels een 3e druk. In de septembermaand ben ik veelvuldig voor de camera geweest tijdens interviews voor NPOI EenVandaag radio en TV, Europe Remembers en Wings of Freedom.  

Kroon op de 10 jaar was toch wel het feit dat tijdens de Bridge to Liberation de Duitse veteranen levensgroot op de Arnhemse brug geprojecteerd werden en hun uitspraken te horen waren! Ik heb mijn doel behaald en mag tevreden terugblikken. Voor het herdenkingsjaar 2020 staat een nieuw project op mijn programma waarvoor ik nog veel onderzoek moet doen.